اعلان برنده گی پروژه تهیه و تدارک قرطاسیه باب برای سال مالی 1403 اکادمی علوم

Ezatullah_admin
اعلان برنده گی پروژه تهیه و تدارک قرطاسیه باب  برای  سال مالی 1403 اکادمی علوم

Publish Date

Closing Date

Location کابل

بدینوسیله به تاسی از فقره 2 ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود اینک  اکادمی علوم پروژه تهیه و تدارک قرطاسیه باب مورد نیاز این اداره دارای نمبرتشخیصیه ASA/1403/G-004  را به قیمت مبلغ مجموعی (2100000) دو ملیون یکصد هزار افغانی با شرکت ظهیر عثمان دارنده جواز نمبر (71079) عقد قرار داد می نماید.

اشخاص حقیقی و حکمی که هرگونه اعتراض در زمینه داشته باشند می توانند اعتراض خویش را از تاریخ نشر این اعلان الی هفت روز تقویمی طور کتبی توآم با دلایل آن عنوانی مقام اکادمی علوم واقع مقابل تانک تیل شهر نو کوچه مسجد شاه بوبو جان وفق احکام ماده پنجاهم قانون تدارکات ارایه نمایند.

این اطلاعیه به معنی عقد قرار داد نبوده و الی تکمیل میعاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی قرار داد منعقد نخواهد شد.

More tenders

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۲:۱۰ کابل
Background image

اعلان پروژه تهیه و تدارک قرطاسیه باب برای سال مالی 1405

شماره دعوتنامه داوطلبی : ASA/1405-NCB-G-839

اداره اکادمی علوم امارت اسلامی افغانستان ازتمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید، تا در پروسه پروژه  تهیه و تدارک قرطاسیه باب برای سال مالی . . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۳ کابل
Background image

اعلان پروژه تهیه و تدارک چاپ جراید و مجلات برای سال مالی 1405

شماره دعوتنامه داوطلبی : ASA/1405-NCB-G-840

اداره اکادمی علوم ا.ا افغانستان ازتمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید، تا در پروسه پروژه تهیه و تدارک چاپ جراید و مجلات برای سال مالی . . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۴
Background image

اعلان پروژه تهیه و تدارک روغنیات، فلترباب و تیل مورد نیاز وسایط، جنراتورها و مرکز گرمی برای سال مالی 1405

شماره دعوتنامه داوطلبی : ASA/1405/NCB-G-837

اداره اکادمی علوم امارت اسلامی افغانستان ازتمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید، تا در پروسه تهیه و تدارک روغنیات، فلترباب و تیل  مورد . . .

Back to tenders