جلد دوم دایرة المعارف کودکان و نوجوانان برای شاگردان دوره های ابتدائیه و متوسطه مکتب از چاپ برآمد!

Ezatullah_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ - ۱۱:۲
جلد دوم دایرة المعارف کودکان و نوجوانان برای شاگردان دوره های ابتدائیه و متوسطه مکتب از چاپ برآمد!

این اثر توسط دانشمندان اکادمی علوم هر یک سرمحقق لطیفه قریشی و سرمحقق ثریا پوپل و به همکاری اعضای ریاست مرکز دایرة المعارف، با رعایت معیارهای علمی و اکادمیک، بسیار سلیس، ساده و جالب تحریر یافته که در 233 صفحه از سوی ریاست اطلاعات و ارتباط عامۀ اکادمی علوم افغانستان به زیور چاپ آراسته گردیده است.

این اثر حاوی معلومات مفید و ارزنده در بارۀ نباتات، ساختمان و انواع نباتات از قبیل سبزی ها، حبوبات، غلات، میوه ها و گُل هامی باشد. نباتات در طبیعت نقش های زیاد را بازی می کنند که مهمترین آن عبارت از این است که نباتات یک بخش عمدۀ مواد غذایی را تشکیل می دهند. زیرا نباتات با داشتن ویتامین ها، مواد قندی، پروتین ها، شحمیات، مواد معدنی، فایبر و سایر مواد مفید علاوه بر تغذیه و تولید انرژی، در رشد و سلامتی انسان ها نقش مهم داشته و از ابتلا به بیماری ها جلوگیری می کنند.

تعداد اصطلاحاتی که در این جلد از نقطه نظرات مثل نام علمی، ترکیب کیمیاوی، خصوصیات و موارد استفاده آن ها به بحث گرفته شده اند، به 188 اصطلاح می رسند.

مؤلفین، این اثر را با استفاده از منابع معتبر علمی که در اخیر این دایرة المعارف، تحت عنوان مـآخذ لیست گردیده اند، تهیه نموده اند. علاقمندان بخصوص شاگردان دوره های ابتدائیه و متوسطه مکتب، معلمین و والدین گرامی می توانند از این اثر استفاده نموده و معلومات شان را در این زمینۀ بخصوص در زمینۀاستفاده موثر از نباتات بالا ببرند.

علاقمندان گرامی می توانند محتویات صفحات اول این اثر را از لینک ذیل بدست آورند:

https://asa.gov.af/.../%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A9%20...

آدرس: ریاست اطلاعات و ارتباط عامه اکادمی علوم، شهرنو- کابل

شماره تماس: 0202201279

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۵:۲
Background image

«تحلیل مقایسوی اصول عقیدتی ماتریدیه، اشعریه و اهل حدیث»

به تاریخ (3 شعبان 1447هـ ق) مطابق (2 دلو 1404هـ ش) معاون سرمحقق اصحاب الدین رحمانی عضو علمي انستیتوت عقیده و تصوف،  مرکز عقیده و ثقافت، معاونیت بخش علوم اسلامی، اکادمی علوم افغانستان از. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵۷
Background image

ولاء و براء و تأثیرات آن بر جامعۀ اسلامی

پنجشنبه ۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ ش، معاون سرمحقق اصحاب الدین رحمانی عضو علمی مرکز عقیده و ثقافت معاونیت علوم اسلامی اکادمی علوم افغانستان کنفرانس علمی – تحقیقی تحت عنوان (ولاء و براء و تأثیرات آن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۵:۱۹
Background image

بررسی نقش تکنالوژی های جدید در توسعهٔ صنعت کشور

(روز دوم سیمینار): مؤرخ ۱۸-۱۰-۱۴۰۴هـ ش مطابق با ۱۸-۷-۱۴۴۷هـ ق، سیمینار علمی – تحقیقی دو روزه تحت عنوان (بررسی نقش تکنالوژی های جدید در توسعهٔ صنعت کشور) به اهتمام مرکز ریاضی، فزیک و. . .

BACK TO NEWS